- A sunday dream -

Vardag, Mat, Drömmar

Alltså kolla så drömmigt det ser ut! Jag har länge velat göra söndagsmorgnar till en rutin med brunch men har haft en man som inte varit lika exalterad över tanken som jag varit. Men så gjorde jag en lista på pinterest med bara brunchbilder och vet ni vad? Han tycker det såg najs ut och tyckte att det skulle vara gott. Enda kruxet som vi har är med hans diabetes och att han behöver frukost och lunch, men äter man brunch mitt emellan och skippar frukost och lunch så blir det inte alltid bra. Och jag vill ju att han ska må så bra som möjligt. Men vi ska försöka klura ut något bra som funkar.

Så jag ska försöka införa detta varje söndag (det är drömmen) och det behöver inte alls vara lika fancy som det är på bilderna, men att det blir en mysig morgon med en bra start tillsammans. Det känns som en väldigt bra och mysig rutin som jag skulle kunna leva med resten av livet. Beroende på vad det är för mat i Italien så kommer jag försöka göra det varje helg då jag inte kommer ha något speciellt för mig där nere.

Och på tal om drömmigt, gårdagen var som en dröm då allt bara flöt på. Jag skrev ju tidigare att jag skulle se på hockey och träffa en kompis, men dagen blev mycket bättre än det. Det började med att jag vaknade utvilad innan väckaren jag ställt, duschade och åkte med mamma in till stan för att se min kusin spela innebandy. Efter matchen blev jag avsläppt på agendan för att se värmning och hockey med en av mina bästa vänner som jag saknar då han bor i Luleå. Så vi såg matchen, pratade och hade det bra än fast matchen var så dålig haha. Jag väntade på Paula efter matchen för att äta middag tillsammans. När det var stängt och fullt på ställena vi kollade på blev det istället Bishops och det blev rirkgit bra. Som jag saknat henne och som ni kunde läsa i förra inlägget ska hon iväg på collage i Brooklyn och spela hockey i höst så jag ska ta vara på all tid jag har med henne. När jag kom hem blev det lite mys med mamma och pappa innan jag åkte iväg på gymmet vid 21. Fick till ett bra pass för min dålig rygg och när jag väl gick och la mig fick jag äntligen sällskap av vår katt. Det var längesedan hon sov hos mig och inatt sov vi kloss bredvid varandra.

Alltså sådan drömdag men ändå ingen speciell dag. Det blev så mycket av det bästa och jag hade inte kunnat tänka mig att den skulle bli så bra. Så idag ska jag försöka få en lika bra dag då jag börjar den på gymmet med mamma för att sedan åka in och se ännu en hockeymatch.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad jobbigt med diabetesen! För annars är det ju så drömmigt med brunch (jag menar, bara se på bilderna!!!). Hoppas verkligen ni kommer fram till en bra lösning <3 KRAM finaste!
nouw.com/matildaberlin
Sagaforsman
Sagaforsman,
Ni kan ju ta brunchmaten som lunch bara! Vissa äter ju brunch vid 13-14 så det spelar ingen roll 😘
nouw.com/sagaforsman