10 frågor & svar

Vardag

Har du något smeknamn? Jag har massor av smeknamn men ett jag alltid haft och som alla i släkten säger är Emme. Sedan har jag massa andra som Emmis, Emmzzon, Bumpis, Mulle, Mullemeck. De två sista har jag fått här uppe och det är det jag blir kallad här i Luleå bland kompisar. Är så van med Emme men till och med O säger Emmelie.

Har du något konstigt du alltid måste göra? För tillfället är det konstigaste jag kan komma på min kudde som jag måste ha när jag sover. Jag hade den under de 6 veckor jag hade helgipsad arm och sen dess är den ett måste när jag ska sova.

Vad stör du dig på hos andra? Särskrivningar, de som tror att de är något och som har svårt med vardagliga saker som att vänta på sin tur, säga tack och hej osv.

Vad önskar du dig mest just nu? En buffert och att alla i min omgivning får vara friska och skadefria.

Vilken maträtt är din favorit? Jag älskar tacos men pappas älgfilé är riktigt grym den med!

Tre bättre egenskaper med dig? Bryr mig och är omtänksam, stresstålig då jag sällan får panik då det är många bollar i luften och jag vill alltid lära mig nya saker.

Tre sämre egenskaper med dig? Väääldigt envis (men som ibland kan vara en fördel med), rastlös och jag kan ha riktigt dåligt tålamod (gällande det mesta men inte allt).

En sak du är stolt över? Att jag klarade min utbildning på 3,5 år som den är och i tid men även att jag klarade mig utan omtentor.

Något som gör dig extra glad just nu? Kvalitetstid med människor jag håller nära hjärtat.

Något du ångrar? Att man är så fäst i telefonen och har svårt att låta den vara när man väl är hos eller med människor som man umgås med eller hälsar på.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Vad roligt med lista! 😃

nouw.com/viktorhognas
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vad kul du tycker det! Jag gillar dem med!😊
nouw.com/emmeliesehlin