10/10

7D

Äntligen en dag jag känner mig lite mer utvilad och inte lika trött. Så himla skönt! Idag hade vi även mindre barn på jobbet vilket gör ganska stor skillnad i slutändan. Dock har det börjat gå magsjuka och jag bävar för att få det och dra hem då O är diabetiker. Vi har klarat oss hittills (peppar peppar) och det ska vi fortsätta med. Det är ju bara 12 dagar kvar tills vi åker utomlands så ingen sjukdom hit. Jag gör som @Matildaberlin, vägra vara sjuk.

Efter jobbet blev det en sväng på stan då HM Home öppnade idag. Så mysigt att gå titta och jag tycker HM har steppat upp nu på slutet (nästan lika bra som i Italien). Jag fick med mig en lång, stickad tröja hem och jag var sugen på sushi så jag bjöd på mat idag. Köpte med oss det hem och fick sedan besök av morfars. Morfar fixade proppskåpet och mormor hade bakat så vi fikade dagsfärskt fika. Mums!

NU - ta en snoddas, smörja in mig, se Outdaughtered i sängen och sedan sova.

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Åh, så gott med sushi ju! Var sååå sugen på det till middag men inte Lars så fick bli nåt annat, är avis hihi. Kram! <3
nouw.com/joywesterberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men vilken mysdag hjärtat, håller tummarna för att ni sklipper sjukstuga! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men fy för magsjuka, håller att tummar att ni slipper den nu när det har börjat gå. Åh så mysigt att det har öppnat, ku du hittade något som fick hänga med hem. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Helt rätt!! You can do it, you can do it!! Kämpar på recis likadant! Så let's do it together ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin