11 saker om mig

1. När grät du senast och varför? För någon kväll sedan över min handled.

2. När kan du vara dig själv till 100 %? Hemma med O och hemma hos mamma och pappa. Sen finns det vissa andra med som igår på den listan med.

3. Tre saker du avskyr? De som säger en sak och gör en annan, att komma försent och att städa undan matrester.

4. Hur är/var du i skolan? Den skötsamma som inte ville komma på kant med lärarna.

5. Vad blir du stressad av? Jag blir galet stressad av människor som måste skynda sig men är i sin egna lilla värld och tar de kolugnt men även av tid. Ska något vara klart eller man ska vara framme en viss tid och de strular, då börjar jag få panik.

6. Hur tror du att andra uppfattar dig? Glad, omtänksam, envis och lätt till skratt. Det beror helt klart på vem som gör det.

7. Hur uppfattar du dig själv? Ja, jag sätter ofta andra människor framför mig själv, finns där när det behövs som mest. Glad och sprallig men kan ha humörssvängningar lite nu och då. Sedan ger jag mig inte i första taget heller.

8. En situation som du tycker är jobbig/pinsam? Jag tycker det är ganska jobbigt att prata inför många människor.

9. Tre otippade saker om dig själv? Jag har opererats fem gånger. Jag blir överväldigad när t.ex. en idrottare gjort nått grymt och jag har då svårt för att hålla tillbaka tårarna. Gurka är i princip enda grönsaker jag tycker om.

10. När känner du dig som vackrast? Det är något speciellt med att ha balklänning på sig, men oftast när jag känner mig som vackrast är det bara en känsla jag får och som kan vara närsom.

11. Något du funderar mycket över? Min handled, O's diabetes och vad jag ska göra för middag.

Gillar

Kommentarer