-18 och barndomsminnen

Mat, DIY

När jag var yngre och gick i skolan var mellis det man längtade till efter. Vi gick ofta hem till någon och det var standard med rostade mackor, tunnbrödrullar och o'boy.

Med åren blev det mindre av det som man alltid längtade efter tills universitetet då det blev godsaker för att orka plugga en längre tid, men nu när jag jobbar på förskola är mellis 1. något jag behöver för att överleva dagen och 2. så gott och jag inser hur mycket jag saknat det och tycker om det.

Idag när jag slutade tidigare blev det mellis hemma och pappa såg på facebook flera olika sätt att skära frukt på roligare sätt och jag blev väldigt sugen på det då det såg hyfsat lätt ut och det blir lite roligare att äta.

Jag fastnade för denna och turligt nog hade vi apelsin hemma. Så jag började och för att vara första försöket är jag nöjd men ska helt klart fortsätta testa. Alltid kul att kunna och barnen lär älska det!

Sedan blev det även mackor och te då det varit runt -18 hela dagen. Huset är lite efter då de både är stort och gammalt så det tar ett tag att bli varmt... så jag har tillbringat eftermiddagen under 2 filtar och tjocksockar och hade även turen att få ha en katt på mig en stund. Ska helt klart ha en egen sedan! Nu ska vi äta på ett tag och sedan ska mina övningar göras här hemma (för jag orkar inte ta mig till gymmet i denna kyla atm...) och sedan är det hockeymatch på TV:n och ännu mer te.

Jag har även fått hem ett paket idag så ni ska få se vad det är och vad jag ska göra med det. Ska bli spännande att testa och se hur det blir!

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Så himla kallt har det varit idag, och vilket snökaos!
nouw.com/amandalarssons
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, verkligen! Vi har dock inte haft snökaos men kallt, och imorgon blir det ännu kallare då jag ska till Luleå där det just nu är -29...
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jag dör vad söt!! Hur gjorde du den?? =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha ja visst är den! Det är bara att skära av kanterna på den så är det ish klart haha! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hihi så gullig den blev!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Hehe ja, lite småful men gott blev det!
nouw.com/emmeliesehlin