3 från idag & godaste salladen

Vardag
Efter vårt söndagsgöra på förmiddagen blev det kalas och träffa hela släkten. Så himla mysigt och det blir alltid mycket och gott fika. Vi spelade även ett spel utomhus som var riktigt kul som Paula brukar köra på uppvärmningen. Riktigt kul och att spela med bara vinnarskallar gör det lite extra roligt ibland.

Vi stannade sedan på middag och det blev en riktig sommarmiddag. Grillat, goda såser, sallad och rotsaker. Jag säger bara MUMS! Älskar det och här längtat efter det hela sommaren. Och denna sallad är en stor favorit:

Sallad, gurka, avokado och apetinas fetaost (och andra grönsaker om du vill ha det). Skär allt som du vill ha det och blanda sedan runt fetaosten i salladen och njut med kött eller liknande!

Och en stor del av min dag har bestått av att skriva ihop en tvbänk som vi köpte i förmiddags. Vi var in på Jysk efter vi handlat och hittade en bänk vi gillade. Väldigt spontant men nu är den äntligen ihopskruvad (mestadels av mig). Så nu ska jag ta en dusch och sedan lyssna på ljudbok innan jag somnar.
  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilken otroligt mysig dag vännen & bilderna är verkligen så fina! <3 Stor kram till dig och ha en fin kväll!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men alltså kan vi ta en minut åt att snacka om den där maten, omg det där kalalr jag sommarmat på hög nivå. Så galet msygit att äta gott, umgås sådär och bara leva i nuet! Haha det är så mycket roligare om alla är vinnarskallar, då blir det verkligen krut i spelet 😉 massa kramar <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HERRE vad gott! Här satt jag precis och var proppmätt men plötsligt hade jag kunnat äta en hel älg (är det ens ett uttryck?? hahaha). Stor jäkla kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
malinkirstine
malinkirstine,
Salladen ser GALET god ut <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Wow vad gott det såg ut!! Kram
nouw.com/linndossing