3 from today

Vardag
I och med att jag öppnade på jobbet så slutade jag även tidigt. Jag hade tänkt åka och handla för att sedan vila då jag sovit runt 3h inatt och varit helt slut idag... alla tankar bara snurrade och det gick verkligen inte. Men istället så bestämde jag mig för att åka till pappa då han har semester.
Så jag hann mysa med denna lilla katt som är helt fearless. När jag skulle gå in smet han ut så jag fick jaga ikapp han. Sedan störtar han mot dörren så fort han hör att man ska ut. Hann prata en stund med min svägerska, fika hos farfars och prata lite med pappa och brorsan.
Jag handlade för att göra köttgryta till middag som jag suktat efter så länge. Helst hade jag velat ha älgben och koka soppan på men snart är det jakt, då ska jag spara ben. Det fick även bli klimp med västerbottenost i som blev riktigt bra. Jag längtar nu till hösten och att få äta mer soppa, det känns så mysigt och höstigt.

Och sedan vi åt har jag gömt mig i sovrummet med stängd dörr. Del för att jag är trött och min rygg inte är bra just nu, men främst för att min kära man fick för sig att göra marmelad med whiskey. När det är någon som dricker ur ett glas kan det ibland vara tillräckligt då det luktar så mycket, tänk då att det kokade på spisen och osade whiskey i hela köket... Jag skulle behövt en gasmask men att gömma sig i sovrummet funkar det med.

NU - kolla igenom min sopsäck med garn som jag tog med mig hem från mamma och pappa. Det måste sorteras och jag är tagga på att virka en flodhäst eller sticka något. Har ni något förslag? Tjockockor har jag så mycket av och för något år sedan testade jag sticka en bebiströja. Nu får det bli något nytt.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Alltså den där ser så gott ut!! Hoppas du får sova bättre inatt <3
nouw.com/artibus
linneahedberg
linneahedberg,
Men gud va gott med köttsoppa, var ju riktigt långesen man åt det 😍
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Men ja! Soppa är verkligen höst, så mysigt! Hoppas du sover gott inatt <3 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så jobbigt att du sov så pass dåligt vännen, hoppas du fick sova bättre inatt! Åh vilken fantastisk maträtt, passar så bra nu när det börjar bli lite kallare ute. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr