3 month to wedding

Det finns inga ord som kan beskriva känslorna jag har för denna människa. Han är allt och lite till och vi kompenserar varandra väldigt bra då vi egentligen är ganska olika. Så med TRE månader kvar till bröllop håller jag på spricka. Jag vill gifta mig NU och speciellt efter balen vi var på i lördags.

Idag efter att ha sett ett avsnitt av en serie med två vigslar i kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. De bara rann och jag fick rysningar över hela kroppen av lycka och magi. För tänk så häftigt att få säga ja, få sin vigselring på fingret och sedan är han hans, och han min. Det går inte att föreställa sig för det känns så overkligt.

Med allt som varit sedan i höstas vill jag ha sommar nu för att få lite lugn och ro, tid med min andra halva och åka iväg på en weekend nånstans. Det är verkligen behövligt efter detta år och en sommar hemma är nått jag ser fram emot enormt nu!

I och med det är tre månader kvar har vi kommit ner på gränsen 3-2 månader i bröllopsplaneringen och efter den är det bara två stycken steg kvar innan den sista är bröllopsveckan.

Det som är näst på tur på listan är att fixa hindersprövningen och namnbyte, fixa dekorationer (och igår fick jag två paket som jag är övernöjd med), möte med vigselförrättare och fotograf, välja tårta och lite mer. Men det känns som de roliga börjar snart och jag älskar varje steg av det.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhhh! Så himla fint! Och jag ser verkligen så mycket fram emot att se hur magiskt det kommer bli <33
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja! Det gör jag med!!<33
nouw.com/emmeliesehlin