5 things atm

7D, Allmänt

Idag har jag varit riktigt trött och då jag vaknade 04.10 för att sedan somna om en timme innan jag skulle upp gjorde dagen så seg och trött. Det blev nån kopp kaffe mellan alla gånger jag ville lägga mig ner och grina. Men jag gick/sprang hem, fixade pappret för parkeringen, gick en sväng på stan och sedan åkte vi på middag. Så mysigt och gott och min svärmors rostade potatisar är beroendeframkallande. Trots att jag slutat äta så sitter jag ändå och äter en och en eftersom... Så goda! Men trots att livet varit segt på slutet finns det ändå så många bra grejer just nu.

Jag hade gärna haft en dag under ett bord som Diezel gör på bilderna. Helt utslagen och jag hade verkligen behövt sova ikapp lite.

Födelsedagsfirandet i helgen. Jag behövde verkligen familje- och släktmys. Så kul att få träffa alla samtidigt och bara vara.

Växterna här hemma växer så det knakar. Speciellt squashen vi fick av mamma. Just nu är det 3 stycken som håller på växa så jag hoppas de blir fullstora. Min monstera och avokadoplanta växer oxå på bra och trivs.

Vi har äntligen beställt stolar till köksbordet. De kommer nästa vecka då de bara hade 6 inne just nu och vi behöver 8. Men snart är även köket klart.

Jag har kommit igång med träningen igen och ska försöka hålla igång det nu. Imorgon blir det ett pass med P och det finns inget bättre sätt att kickstarta träningen på. Bästa träningskompisen!

Vi slipper laga 3 middagar denna vecka. Idag var vi till svärisarna och åt, sen ska vi till olovs mormor och morfar och på fredag fyller mamma år så vi bjöd in oss själva på middag hehe. Men då ska vi bjuda tillbaka sen oxå när vi fått våra stolar. De måste ju invigas!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Alltså vilka mysiga bilder <3
nouw.com/evelinarou
malinkirstine
malinkirstine,
Så härliga bilder <3 Kram
nouw.com/malinkirstine