A new week

God afton måndag! Har ni haft en bra start på veckan och en bra helg? Min har varit helt okej och i helgen har vi ätit gott, tagit det lugnt och fixat här hemma. O skickade in sitt exjobb igår så snart är han färdig civilingenjör på pappret med. Så häftigt och stort! Annars har jag inte gjort så mycket annat än att motionssimma och se på F1 då det blåst så mycket så man har inte riktigt velat vara ute... Men nu hoppas jag det blir bättre väder kommande vecka!

Veckans planer

Jobb - Jag jobbar på som vanligt och ska fixa lite inför sommaröppet. Det kommer vara på min avdelning så jag ska skriva vilka rutiner det är vid måltider osv.

Träning - Jag hoppas på få till några pass med motionssim. Det är det jag fastnat för just nu och det känns så enkelt på något sätt. Jag tränar hela kroppen och min handled klarar av det.

Mat - Nu ska jag ha en sockerfri månad med undantag vid födelsedagar. Då tänker jag iallafall ta mindre och tänka på vad jag tar. Det har blivit så mycket nu på slutet och jag tycker inte om det. Sockret har börjat styra över mig igen... Sen ska vi fortsätta veckohandla så vi har allt hemma och slipper småhandla onödiga saker. Jag ska även testa vara utan laktos helt.

Ser framemot - min examenspresent som är påväg och jag längtar ihjäl mig! Bättre sent än aldrig och nu är den äntligen påväg! Har även ett paket från Na-kd som kommer i början av veckan.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh finaste du!! Så underbart med en helg i mat. Finns de nå bättre? <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Så fin vecka! Tror du kommer klara dig utan socker helt galant, tänk så bra du kommer må!! Det är underbart <3 Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vad spännand med sockerfri månad!! Är så sugen på att göra något liknande (fast samtidigt inte, haha). Så håll oss uppdaterade =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
janielindahl
janielindahl,
Men grym du är! Hejar på dig ❤️ Om det är någon som klarar att gå sockerfritt och minus laktos så är det ju du! Din kämparanda är ju inte att leka med 😘 Åh, gissa om jag är nyfiken på paketen som är påväg till dig?! Iiiih! Säger jag bara 😍 Stor kram ❤️
nouw.com/janielindahl