Allt i ett och jag älskar det

Nu i eftermiddag blev det en sen lunch och sedan följde jag med mamma en sväng på en prommis i skogen. Jag försöker komma ut och röra på mig mer och mer så ryggen får sin dagliga dos av må-bra/bli-bättre grejer. Så väl ute passade jag på att ta med min hyfsat nya kamera och mitt sprillans nya objektiv. Jag köpte detta som jag ska ha med mig till Italien i Mars och jag verkligen älskar det!

Testade även att fota i RAW-format och jag kommer nog aldrig gå tillbaka till att fota i jpeg. Har även fotat i RAW förut men inte riktigt förtsått grejen då jag hade fel program men nu, nu kommer jag fortsätta med det. När bilden är knäppt är den helt obehandlad och det är så kul att få se bilden ta form eftersom och efter hur jag vill ha den.

Här ser ni tydligt hur bilden såg ut när jag knäppte den och sedan hur den blev efter att jag behandlat dem. Som sagt, så kul och jag kommer fortsätta testa och förmodligen fota MYCKET i Italien för att sedan redigera bilderna.

Nu ikväll blir det mys här hemma och jag hade tänkt dricka honungsvatten för min hals. Även brorsan med sambo kommer hem för jul ikväll så vi ska äta nötstek och potatis. Jag längtar och sedan kommer jag även fortsätta redigera bilderna från idag. Mamma ville ha en canvastavla så vi får se om vi hittar en som är bra.

HÄR kan ni följa min nya fotoinstagram där jag kommer lägga upp mer bilder kopplat till foto och som jag har öppet för alla.

Gillar

Kommentarer