Älskade lördagar

Jag älskar verkligen lördagar och denna har inte varit ett undantag. Vid 10 när stan öppnade gick vi ner för att köpa lite smågrejer inför resan. På nån vänster har jag lyckas tappa bort mina bikinitrosor och att leta de nu var ingen större hit. Men jag hittade ett par som duger + att jag hittade en baddräkt. Har velat ha en ett tag så nu fick det bli så.

Men nu så är det mesta fixat (vad jag vet) och imorgon packar vi väskorna klart. Jag som brukar ha världens kontrollbehov har inte känt nån stress över att inte ha packat än. Dock höll jag på få världens panik tidigare idag så vi inte hittade mailet med flyget till och från Arlanda. Efter minuter av letande som kändes som timmar hittade vi tillslut de och jag kunde andas ut.

NU - se klart hockeyn och smälta fikat vi nyss ätit innan vi ska ut och äta middag. O's brorsa fyllde år igår så vi ska fira han.

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Asså åh vad fint med alla dessa blommor 😃
nouw.com/evelinarou
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Vad skönt att du äntligen mår bättre igen och kan göra roliga saker. Nu är det inte lång tid kvar, så underbart. Wow vilken drömbild, så vacker med alla blommor! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr