And then life hit me with a whale

Allmänt , Home

Denna dag hade jag planerat så himla bra. Jag öppnade 06 och skulle sedan sluta 14, mysa lite hemma och göra mat med min yngsta lillebror innan jag skulle på ett corepass. Med mamma och pappa borta skulle vi två ha en mysig kväll tillsammans och ha de lugnt hemma. Det var planen, men i den fula verkligheten..?

I den fula verkligheten fick jag världens smärta i ryggen från ingenstans. Jag kunde inte ställa mig upprätt och smärtan var enorm. Fick hjälp av mina kollegor att gå bort med matvagnen och la mig sedan på soffan för att se om de blev bättre. Men med känslan jag hade skulle det inte hända på långa vägar. Så jag ringde 1177, dock inte till någon större nytta än ta 2 Alvedon. Som att de skulle hjälpa? Mormor kom och hämtade mig och sedan strax innan 13 har jag varit sängliggande med starkare preparat än Alvedon i kroppen. Smärtan är densamma men jag kan iallafall gå till köket uppsträckt. Ska försöka få tid på vårdcentralen imorgon och få komma till en annan för behandling. Dag gillar jag inte verkligheten och allt jag gjort för att försöka stärka min rygg har inte hjälpt (hittills). Men jag ska fortsätta kriga och här nedan kan ni se hur upprätt jag kunde gå när jag kom hem. Det gick inte längre och trots där rann det tårar av smärtan.

Men nu har jag iallafall tid för att sätta ihop mina bröllopsinlägg till er och jag tänkte ta det i kronologisk ordning. Jag har resan gjort klart inlägget om vigseln (haha inte alls de roligaste att skriva ;)) men tänkte som sagt börja från början och det är när O friade till mig.

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Usch, låter inte alls kul! Håller tummarna att det löser sig snart! Och vad spännande att få läsa bröllopsinlägg 😊 Kram
www.yasmissy.blogg.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Nä det är inte alls kul... tack! Ja snart så kommer de inläggen! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
artibus
artibus,
Usch finaste du. Kämpa på!! Jag skulle verkligen vilja se en rundtur av ditt hem, ser så fint ut! ❤️
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla! Jag gör mitt bästa! Åh, det skulle jag absolut kunna fixa framöver när allt blir lite bättre. Kram❤
nouw.com/emmeliesehlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Och nu med mitt nya vidvinkelobjektiv så kan jag få med sååå mycket på bilderna! Tack snälla för tipset! Ska fundera ut något riktigt bra😘
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men nä vad jobbigt! Så vill man ju inte må! Hoppas den blir bättre fort <33
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Nä, fy! Önskar jag kunde trolla. Det hoppas jag med!<33
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen fyyy! Och självklart ska det slå till när man har sånna roliga planer =( Skickar alla kramar vännen och hoppas det har släppt tills idag <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, det suger rejält! Jag hoppas de släpper snabbt så jag kan börja jobba och träna igen. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin