Andra helgen i rad

Vardag, Allmänt

Som nämnt innan blev det ännu en dag i skogen för älgjakt. Förra helgen var det sol och 19 grader och idag var det regn och 7 grader. Så stor skillnad och det blev halvkallt idag. Det var oxå helt dött i skogen och ingen älg alls. Men vissa gånger trodde man att det var något då hunden skällde några skall och adrenalinet går ut i kroppen så snabbt när det börjar skälla. Speciellt när det bara är 40-50 meter ifrån. Men någon älg var det som sagt inte utan hon skällde upp nån orre eller tjäder. Vet inte hur många fåglar vi såg men det var riktigt många. Och av regnet blev det ganska kallt, speciellt när vi stod ca 1h och väntade på att hunden skulle komma tillbaka efter ett vääääldigt långt sök.

Men bättre lycka nästa gång och jag kommer följa med fler gånger. Det är så spännande och kul (och ansträngande ibland) och att gå med hund är lite roligare än att sitta på pass för det kan komma något när som helst. Till nästa höst vill jag skjuta mer samt hitta en bössa (då jag är enda i släkten utom brorsans flickvän som skjuter vänster och alla andra skjuter höger). Sen vill jag oxå vara med och sitta på pass men även skjuta rådjur då det köttet oxå ska vara gott.

Nu ska jag ta det lugnt resten av eftermiddagen och kvällen, försöka få lite värme i kroppen och ladda inför en ny jobbvecka.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla cool du är som är med!!! Helt otrolig <33
nouw.com/matildaberlin