Äntligen är sovrummet klart

Renovering, Home

Hallen blev klar först men vi började med den efter sovrummet. Då vi ändå inte behövde sovrummet klart snabbt prioriterade vi hallen, men nu är äntligen sovrummet klart med. Det enda som är kvar är ett eluttag och sätta tillbaka locken på kopplingsdosorna. Så nu kan vi flytta in eftersom men det blir helt och hållet när badrummet är klart.

FÖRE

Som ni ser är tapeterna bortnötta på vissa ställen, ena garderoben saknar knopp och den stora garderoben tar upp väldigt mycket av rummet så den fick min lillebror. Vi har dragit bort tapeterna, plastmattorna (ja det var 2 stycken på varandra, den vita som man ser var inte ens fastlimmad), spacklat, slipat, tapetserat microlitväv, spacklat golvet, lagt nytt golv, målat taket 2 varv och sedan målat väggar + målat in befintliga garderoben i samma färg.

EFTER

Och tadaaa! Jag är så nöjd men det är lite svårt att få en rättvis bild på den blåa färgen. Men det blev så bra och äntligen är det klart. Alla rum blir klara nästan samtidigt och det är skönt att kunna slappna av lite nu.

Olov ville ha blått i sovrummet och jag tänkte först att det skulle vara en blå fondvägg med gråa väggar men det fick bli helblått istället. Jag gjorde en omröstning på min instastory om vilken färg det skulle bli - blått eller grått och grått vann överlägset. Det är så kul att se hur alla röstar och skulle ha gjort men det påverkade inte oss. Så Olov fick sitt blåa sovrum och jag fick min drömtapet till hallen som han var lite tveksam till men som blev sååå så bra. Har ni missat hur hallen blev så kan ni se det här.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Så fint! Kommer säkert bli superbra när ni får i ordning allt! 😍

nouw.com/hilmak
byalexandra
byalexandra,

Så underbar blå färg!

nouw.com/byalexandra
beattriicee
beattriicee,

Älskar verkligen den blåa färgen och vad snyggt det blev!! 😍😍 Wow!! ❤️ Måste kännas underbart att ha sovrummet färdigt också!

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Men wow så himla fint, färgen var ju perfektion!!! Känns så himla lugnande samtidigt som den är snygg!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Anngelic
Anngelic,

Snyggt!

Jag är också supersugen på att göra lite förändringar hemma, så tack för inspirationen! 😊

nouw.com/anngelic
linndossing
linndossing,

Men WOW vad fint det blev!! Så behagligt att sova där inne kan jag tänka mig!! Kram

nouw.com/linndossing
StarOfUsA
StarOfUsA,

Wow vad snyggt!

nouw.com/starofusa