Äntligen, snart jul

Foto

Sedan bröllopet i Augusti har vi varit särbor efter att ha bott tillsammans i 4 år. Vi valde att göra så då jag hade ett jobb säkert här hemma med en bra lön jämfört om jag varit springvikarie i Luleå. Planen var att jag ska jobba och spara pengar medan O gör klart allt sitt plugg i Luleå för att sedan i slutet av Januari åka till Italien för exjobb. Det var en riktigt bra plan och det är bara några månader utan varandra med vissa besök med några veckors mellanrum. Nu har det snart gått 4 veckor sedan jag träffade O senast och då var delar av våra familjer upp då det var Av4yning och middag . Vi fick då ingen riktig kvalitetstid vilket jag är beroende av. Även när vi bodde med varandra och han var iväg på universitetet en dag kunde jag sakna honom oerhört.

Alla är vi olika och tar distansförhållande på olika sätt. För mig var det ganska lätt i början med nu när jag bland annat varit sjuk, haft ryggskott och livet inte varit lika bra för min del är saknaden ännu större. Jag är även inte med och flyttpackar ihop vår lägenhet men istället får jag umgås med min familj och släkt som jag saknat när jag bott i Luleå och missat födelsedagar och liknande. Men just närheten och närvaron är det jag saknar mest och bara vetskapen av att han är i rummet bredvid och man kan gå pussa på honom när som helst.

Men under denna period när vi väl har träffats har varit så bra. Det är enligt mig typ enda fördelen med att bo isär, att när man väl träffas fokuserar man på varandra. Vi har haft 3 dejter sedan vi gift oss under denna höst och de middagarna har varit över förväntan. Han har även fått lägga allt fokus han kan på plugget vilket varit bra och han har inget alls släpande så han kommer ta sin civilingenjörsexamen i teknisk fysik i tid, vilket inte många procent gör. Jag är så himla stolt över honom och jag kan inte greppa hur man kan förstå matematiken som han gör. Det är omöjligt och jag tycker allt han läser bara är matte, vilket det tydligen inte är...

Men nu är det snart jul och på fredag ska lägenheten packas ihop och han tas med. JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET! Sedan är det inte länge tills han åker iväg och jag kommer sedan ner en dryg månad efter. Förmodligen kan vi få ta ikapp lite tid då och sedan har vi även vår bröllopsresa kvar vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Frågan är bara var vi ska åka..?

  • Postad i: Foto

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Finns så många otrolig fina ställen i världen. Några på min favoritlista är b.la Madagaskar, Australien, Nya Zeeland, Irland, Chile, Guatemala, Peru, Kenya, Japan.... Jaaa listan kan göras lång <3
nouw.com/kristinajuliette