Att lyssna på kroppen

7D, Gravid

Att lyssna på kroppen är inte alltid det lättaste, men när det inte finns något annat alternativ så är det bara så. Och just nu är det så, jag kan knappt göra något så jag får finna mig i att ta det lugnt och vila mer eller mindre 24/7. Än fast jag har det ganska besvärligt så har jag inte känt avundsjuka på hur andra gravida kan träna på fram till förlossning och det märks inte ens att de är gravida, eller att jag vill att det ska vara över nu för jag vill ha min kropp tillbaka.

Jag bara är och har funnit mig i det. Jag vet inte hur för annars har jag oftast flera bollar i luften samtidigt och klättrar på väggarna efter en vecka, men inte nu. Jag har ett helt annat lugn men i och med att jag har mer ont och intensivare smärta, blir jag ändå lite less och inatt när jag vaknade så kände jag "jag ger upp". Men sen tänkte jag att jag är nog inte så rationell 02 helt nyvaken och med ligamentsmärtor, så jag somnade om och nu är den känslan borta, men jag mer gråtig. Life as preggo.

Så nu ska jag fortsätta vila, se på Mandelmanns och sticka på min filt. För det är det jag orkar nu och jag slipper få sammandragningar.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men hallå!! Hur snygg är inte du i dom hängselbyxorna?? Alltså älska, älska, älska!!! <3
nouw.com/matildaberlin
beattriicee
beattriicee,
Vet inte alls hur det känns eller något men det låter verkligen som jobbiga känslor. Och du gör verkligen rätt i att bara vila, massor med kramar till dig! Och jäklar vilka snygga hängselbyxor!! ❤️
nouw.com/beattriicee