Att välja kakel och klinkers

Renovering

Just nu känns det som att det är beslut på beslut på beslut som ska fattas. Förmodligen börjar vi riva badrummet 27/10 och kickar igång renoveringen. Då vill jag att alla beslut ska vara tagna, grejer beställda och påväg. Men det är mycket som ska bestämmas som sagt. Kakel, klinker, fönster, kommod, toalett, spegel/skåp, badkar, blandare, golvvärme, handdukstorkare och belysning.

Kakel och klinkerprover har vi beställt hem och vet på ett ungefär vad vi vill ha. Fönstret vi ska sätta in är beställt sedan några veckor tillbaka. Badkaret med blandare levereras på torsdag. Kommod och skåp har vi kollat på och vet typ vad vi vill ha. Golvvärme ska vara vattenburen och resten får arbetarna sköta. Handdukstorkare ska vi nog inte ha och belysning måste vi fundera lite mer på utöver spottar i taket.

Har jag missat något? Vad tycker ni om kakelproverna?

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Älskar kakelproverna!! 😍😍 älskar dem två översta! Det är verkligen mycket som ska bestämma och beställas.

nouw.com/beattriicee
artibus
artibus,
Åh är så svårt att välja med allt, vi håller ju på överallt här hemma och jag blir knapp på alla val. När vi skulle köpa bänkskiva så kunde man även välja hur mycket rundad kant man ville ha, alltså typ gradvis. Men snälla ge mig en skiva bara 😅❤️
nouw.com/artibus
happyM
happyM,

Åh alltså så kul att få välja men samtidigt gaaaalet svårt hihi ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha åh vi har haft samma problem nu i sommar, mina föräldrar har byggt en atterfallshus i ett par år nu och i sommar kom de till biten då man ska välja trä/färg osv, gud vilken djungel det är alltså!

nouw.com/celinelundqvists
malinkirstine
malinkirstine,
Gud vad mysigt!!! Men svårt såklart haha <3
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,

WOW vad fina!! Kan bara tänka mig hur svårt det är med alla val <3

nouw.com/linndossing