Avslutning och testa bröllopsklänning

Foto, Home, Mat

Denna dag har verkligen gått i ett. Imorse skulle vi upp vid 7 så vi skulle hinna fixa oss innan avslutningen i kyrkan men då vi stängde av väckaren halvt sovandes vaknade vi istället strax innan åtta och hade ca 40 min på oss... Men det var iallafall en fin avslutning trots att jag var irriterad, dock släppte det ganska snabbt och sedan blev de fotande utanför.

Hemma blev det sedan fika i form av egengjord smörgåstårta och massor med gott fika. Mamma är grym på att fixa och det blev riktigt lyckat! Jag och Olov skulle sedan till stan för att fixa ärenden och helt plötsligt ringer sömmerskan och säger att jag borde komma in nån dag och prova min klänning då de snart börjar bli semestrar osv. Sagt och gjort, Vi åkte in direkt och denna gång fick mamma följa och det var väldigt bra. Och det går inte med ord att beskriva hur nöjd jag är med klänningen. Helt galet! Nu är det bara lite småfix kvar sedan är den färdig och redo för att användas.

Och kolla köttet vi åt till middag!! Så himla gott. Pappa gjorde älgköttet under natten med sin nya sous vide stav och köttet blir magiskt gott!! Till det åt vi klyftpotatis, sallad och olika såser till. En perfekt sommarmiddag (trots de blåsiga vädret och en känsla av april).

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Låter verkligen som en perfekt sommardag som du skriver!
nouw.com/isabelw
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, det blev riktigt bra och somrigt!
nouw.com/emmeliesehlin