Bal, dop och suprise

Vardag, Foto, Wedding, Outfits

Alltså denna helg!! Jag vet inte var jag ska börja... igår hade iallafall min kusin bal så jag åkte in till henne vid 10 och var med henne hela dagen och fotade henne och baldejten i en jättemysig park. Det var hur kul som helst och vackrare kvinna får man leta efter. Så jävla snygg och så galet elittränad. Hon är en jag ser upp till och vill vara som. Så jag har ganska många bilder från gårdagen att kolla över och redigera. Men det är ju bara roligt!

Sedan idag skulle vi på ett dop i Umeå då mitt kusinbarn skulle döpas. Vi sätter oss där inne och väntar och helt plötsligt börjar kantorn spela på orgeln. Första tanken var, vad är detta? Då jag hör att det är den vanliga ingångslåten som brukar vara på bröllop. Sen kommer de ingående tillsammans i vit klänning och blommor och allt. Jag höll bokstavligen på dö och tårarna rann. Jag blev så överväldigad och lycklig! Sedan när det är snart bara två månader till mitt egna bröllop så gör det inte saken bättre. Jag har på slutet blivit allmänt svag för bröllop och kan inte hålla tillbaka tårarna. Så först blev det bröllop och sedan dop. Även här fotade jag allt och det var så mysigt men halvsvårt då jag var så tårögd (så jag hoppas bilderna blev bra, haha). Det var så fint och mysig och sedan efter så fikade vi alla.

Vid 16 åkte vi vidare mot IKEA och avion då jag måste hitta bröllosskor. De som jag vill ha finns bara i svart i butikerna vilket jag tycker är riktigt dåligt. Sen åt vi på IKEA och köpte lite innan vi åkte hem. Det har varit en grym helg och det enda som saknas är att O sover över här. Nu laddar jag om för att jobba två dagar.

Gillar

Kommentarer