Bästa starten ändå

7D, Vardag

Godmorgon fredag! Är er fredagskänsla på topp eller har den inte riktigt infunnit sig än? Min än faktiskt på topp och än fast jag fick en extradag med O då han var hemma och sjuk i måndags, så är jag så taggad på fredag och helg. Än fast jag började denna fredag med världens knivhuggsmärta, den värsta jag fått i något av ligamenten så har jag ändå haft en mysig och bra morgon.

Jag stannade kvar lite extra i sängen så det kändes bra och gjorde även andningsövningar innan jag klev upp, fixade frukost och tände ljus. Hur mysigt? Jag älskar att mysa till det och det sätter en liten guldkant på vardagen. Men innan jag tar helg har jag lite på min agenda och jag hoppas det blir en riktigt bra fredag!

Jag ska fixa undan lite här hemma. Älskar att ha det rent och fint här hemma då jag annars mest blir stressad av sånt som ligger framme. Men vi har börjat lite med @matildaberlin's tankesätt som hon delade med sig av för ett tag sen, tar det mindre än en minut så gör man det direkt. Så stort tips!

Fika med mormor och morfar. De skulle in till stan en sväng och varför inte stanna på en fika? Dagarna går lite snabbare då och det är så mysigt med besök lite nu och då + så bakade jag chokladbollar igår och det kan finnas en påse med semmelbullar i frysen...

Gå ut en sväng och handla. Om det inte är för halt (det är klass 1 varning och det har varit underkylt regn..) så tänkte jag gå ut på en prommis och även köpa avokado. Vi glömde köpa det igår och det är ett måste på tacofredag!

Vila. Jag vet inte varför men alltid, och då menar jag alltid så blir jag övertrött mellan 14.30-15 varje dag. Men det tar en del energi att baka en bebis och att ha ont. Jag hade tänkt gå på Aqua idag men med smärtan imorse så vågar jag inte gå då jag fortfarande har ont.

Sen ikväll ska vi ha tacokväll, se på talang och trav. Mamma och pappas häst startar så vi ska heja och jag hade tänkt mysa ner mig rejält i Olovs famn. Behöver närhet och det blir mer påtagligt när jag har ont...

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Fredagsfeelingen är på topp idag, känns så underbart det är helg igen! Åh det tipset hon kom med är verkligen guld värt! Annars kan man gå och plocka hela dagarna känns det som haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Hoppas du haft en bra helg! Och det tipset är så klockrent! Kram!<3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Jag hoppas verkligen att du har haft en underbar start på helgen hjärtat ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Hoppas du haft en grym helg hjärtat<33
nouw.com/emmeliesehlin