Be stronger

Vardag, Foto, Home

Jag har haft onsdag hela dagen idag så det känns konstigt att det bara är tisdag. Men det är så skönt med lugna dagar och det är snart påsk. Det går inte riktigt att förstå och tiden går så fort. Det blev ju nyss 2018 och var 8 månader till bröllop, nu är det drygt 5.

Dessa tavlor har jag kollat in länge och har velat haft en egen så jag önskade mig när jag fyllde år och fick en av O. Tycker de är så mysiga när man kan skriva vad man känner för. Ska man ha en drinkkväll kan man skriva upp drinkarna på den. Har även sett recept och citat osv så när jag väl fick en ville jag skriva något som betyder något och som har en mening. Skrollade runt på pintrest och hittade detta "be stronger than your excuse". Tycker det var riktigt bra och jag håller fortfarande på fundera på vad det betyder just för mig samtidigt som det är ett tankesätt jag försöker få in. Varför ska ursäkterna vara de som vinner? Det blir ju oftast så när man ska träna, städa eller liknande då man tänker att man gör det imorgon eller att man är för trött. Förmodligen är de då man behöver det som mest och vara starkare. Har ni något som underlättar för er i vardagen och som hjälper er?

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Läcker tavla!
angelicawahlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla! Gillar den verkligen!
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Dom är ju verkligen SÅ himla fina!! Och det är verkligen såå spännande med erat bröllop! Längtar verkligen =)) KRam finaste <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja de är ju det!! Det är så spännande och jag längtar så nu!!! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin