Bilder från veckan

Vardag

Oftast startar mina morgnar såhär, med frukost i myskläder eller morgonrock i soffan eller i sängen. Så mysigt och bästa starten på dagen.

Mitt samarbete med BGA kom upp och vill ni ha en grym rabattkod hos dem på deras posters hittar ni koden HÄR.

Våra ramar kom och jag fixade alla bilder och la sedan ut allt på golvet för att se hur vi skulle sätta upp dem på väggen. Men mönstret på hur tavlorna skulle sitta hittade jag för längesen, men hur bilderna skulle sitta visste vi inte helt...

Tavlorna åkte sedan upp på väggen efter många diskussioner om hur vi skulle veta hur allt skulle bli rakt. Men det blev riktigt bra och jag bara älskar tvrummet just nu, det blev ett helt annat rum och jag kan stå och kolla på tavlorna och bara le.

I onsdags gick vi in i vecka 31, tiden springer just nu samtidigt som det går ganska segt ändå...

Hur jag har gått runt i veckan, i mina träningstights och en skön tröja. Typ det enda jag har på mig hemma på dagarna och det är skönaste nånsin.

Det blev fika med en saknad kompis på Espresso House. Vi gick gymnasiet tillsammans och är en av få jag fortfarande har kontakten med, så det var mysigt att få sitta och prata en stund.

Och sen har det blivit en hel del semlor, vi har varit iväg 30-årsfika, köpt krukor/blommor/frön på blomsterlandet och myst en hel del framför olika program.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Vilka mysiga dagar <3
nouw.com/isabylund
Hilma
Hilma,
Så mysigt! <3 Och vad fint det blev med tavlorna! Massa kramar!
nouw.com/hilma
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så mycket mys! Och håller verkligen med Hilma 😍❤️
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så otroligt snyggt du matchat alla tavlor! <3
nouw.com/celinelundqvists