Bilder från veckan

Efter gårdagens inlägg och @artibus kloka kommentar hoppas jag min press på mig själv kan släppa lite. Men att bryta de tankarna och känslorna är inte alltid det lättaste. Men här kommer iallafall bilder från senaste dagarna.

Jag har egentligen köpstopp men hittade en minimonstera som jag inte kunde låta bli. Mel hjälpte mig att fixa i ordning och ville sedan ha blomman själv.

Våra frukostar brukar se ut lite såhär. När jag äter får M sitta med och smaka på något själv. Hittills har han fått smaka avokado, sötpotatis, potatis, broccoli, kålrot, palsternacka, mango, blåbär, vattenmelon, katrinplommon och gröt. Kan meddela att vattenmelon var en höjdare och han älskar mat och vill ha allt vi äter.

Det är nån som för tillfället har svårt att somna på dagarna ibland och då testar vi det mesta. Oftast slutar det med en skrattattack och mys. Men hur söt är han inte?

Bästa myset är nyvakenmyset. Så himla go i 2 sekunder innan han ska upp och fortsätta upptäcka världen.

Min lilla hjälpreda som älskar att hoppa runt i sin gåstol. Vet inte hur mycket jag skrattat åt han då det ser så himla kul och gulligt ut. Men han totalälskar det och är nöjd där om han är missnöjd på golvet. Så han hoppar runt och tar sig lite överallt. Han har hjälpt mig med disken och tagit sig till blommor här hemma som är i perfekt höjd. De har tappat några blad och blommor... vad säger man och gör man?

Vi har varit hos mina föräldrar då pappa var ledig. Vi bakade bullar, myste, lekte och Mel och morfar hade kul när han hoppade i gåstolen. Hjärtat smälter så mycket då jag ser han med familjemedlemmar. Sån kärlek♡

Och jag och M. Olov jobbade hemma igår och vi stod i dörröppningen och sa hej. Jag ville att han oxå skulle få lyssna på gnället som inte ville ta slut, men vi hade iallafall mysigt.

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åhh men vilken sötnos!
nouw.com/ellendelin
linneahedberg
linneahedberg,
Men åh lilla hjärtat, så himla söt! 😍
nouw.com/linneahedberg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men alltså gullunge 😊
nouw.com/sofialissmyr
susannehellstrm17737,
Lilla ♥️💋💋🥰
artibus
artibus,
gumman ❤️❤️
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Han är ju SÅ go <3
nouw.com/linndossing