Bride to be

Wedding

Dagen till ära vaknade jag utvilad och innan väckaren ringde vid 8. Så skönt att gå lägga sig tidigt och vakna av sig själv. Myste in mig i O's famn och somnade om en stund. Därefter har det idag varit bröllopsfixande för hela slanten idag. Alkohol har inhandlats, O sitter och syr klart den sista servetten atm, jag håller på knyta fast snören i placeringslapparna och på sidan av har vi ett festhäftet som ska bli klart senast imorgon. Vi har även provsmakat förrätten och som ni hör, det är världens bröllopsbubbla nu med bara 2 veckor kvar. Eller det är ju egentligen mindre för vid denna tid om två veckor kommer vi ganska precis vara klara med fotograferingen efter vigseln och ska ha brudskål.

NU - fortsätta knyta klart detta för att sedan börja knyta servetterna. Vi ska även gå på en prommis för att köpa Ipren då jag har världens mensvärk just nu. Fördelen är att det är bortgjort innan bröllopet och slipper tänka på att man har en vit prinsessklänning på sig.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Guu vad skönt (okej, kanske inte just nu...) att ha den biten ur världen och slippa risken för att det ska förstöra din dag!! Bra timeat! 😉 Kram <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha ja men verkligen!! Att kroppen kunde timea det såhär bra är nästan för bra för att vara sant!! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså nä vad drömmigt med alla dessa förberedelser! Vill också hihi! Å så skönt att mensen inte kommer å förstör under dagen med stort D, det hade ju varit lite panik!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det är riktigt härligt men så mycket att göra med, haha! Det var riktigt bra timeat och skönt så man slipper tänka på det då! kram
nouw.com/emmeliesehlin