Bröllop - lokalen

Wedding

Det finns såååå mycket jag vill dela med mig av från bröllopet och som jag nämnt tidigare tänkte jag dela upp det i olika inlägg. Dels för att inte allt ska komma i ett och samma inlägg men även så det ska bli lättare för er att följa med i svängarna. Så jag tänkte börja med lokalen. Hur vi valde den, hur vi tänkte och före/efterbilder.

Dessa två bilder är de jag har från när vi kollade på lokalen och är även två av de förebilder jag har.

Lokalen vi valde var en bit från kyrkan vi vigdes i och att det blev just denna var bland annat för att det var inte jättedyrt och vi kunde hyra den torsdag-söndag, den har ett stort kök med en bra diskmaskin som underlättar för serveringspersonal. Sedan är den även tillräckligt stor så 60 pers skulle kunna röra sig fritt och luftigt och vi kunde även ha bra med mellanrum mellan borden.

I och med att vi bokade lokalen över ett år innan var det bara att börja kolla inspiration på Pintrest på hur lokalen skulle dekoreras. Något jag fastnade för var ljusslingor. Så mysigt och tänk en mörkare höstkväll i augusti. Det kunde ju inte bli bättre?! Så därför passade vi på att köpa ljusslingor vid jul på rea som brukar vara på flaggstänger. Från Wish beställde vi oxå en ljusslinga som var 3x3 meter som skulle hänga bakom vårt bord.

En sak som är säker när det gäller planering för tex. bröllop. Det går att planera hur mycket som helst men man kan ändå inte ha en aning om hur det egentligen kommer att bli. Något jag tyckt varit svårt i planerandet har varit just lokalen då det är svårt att se framför sig även fast man har en drömbild framför sig. Men trots allt detta så blev allt så mycket bättre än vad jag någonsin kunnat drömma om.

Vad gäller lokal så är det viktigt att man väljer den man känner för och att man är ute i god tid. Och genom att vare ute i god tid blir det även lättare att planera och söka inspiration så man sedan kan dekorera den som man vill ha den.

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Åh det ser så drömmigt ut 😍
nouw.com/jonnasofieh
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det var sååå drömmigt med😍
nouw.com/emmeliesehlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla fint och magiskt! <3
nouw.com/lillymihlte
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Håller med och det blev sååå bra!<3
nouw.com/emmeliesehlin
Tessjohans
Tessjohans,
Åh så vackert! 😍
nouw.com/tessjohans
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Visst blev det?! Blev så himla nöjd😍
nouw.com/emmeliesehlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ser såå fint ut! Detta är ju dröm <3
nouw.com/emmaengstrom
Sofia
,
Men hörrö! Du får inte glömma möhippe-inlägget! Måste få läsa vad du tyckte om den! 😉
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det kommer oxå! Det kan bli nästa😘
nouw.com/emmeliesehlin
juliamalmgren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Wow är nog ordet som passar bäst! Det var verkligen wow!
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu såfint det blev!! Ni kan verkligen ni!! =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin