Bröllop och känslor överallt

Wedding

För tillfället håller vi på fixa oss inför våra kompisars bröllopet och ska åka dit snart. Med så nära till mitt egna bröllop är känslorna verkligen överallt och jag kommer förmodligen behövs många paket servetter. Jag har inte kunnat se serier med bröllop utan att tårarna rinner och när min kusin överraskade oss med bröllop blev det likadant. Nu ska vi på ett till och jag hoppas jag kan hålla ihop det hyfsat då min mascara inte är vattenfast. Jag kanske skulle ha kört på lösögonfransar och skippat mascaran i den mån det gått. Men jag är så taggad och jag längtar ännu mer till vårt bröllop. Det är ganska skönt att vi gifter oss sist så kanske man kan slappna av på ett annat sätt och ta de bra bitarna från dem. Så nu ska vi fixa oss och förmodligen kommer jag fota riktigt mycket!

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
åh... Jag och min sambo ska gifta oss den 8 september. Temat ska vara lanltigt och jag ska ha utsläppt precis som hon på bilden.. så mysigt & fint ❤ Längtar extremt hihi.
nouw.com/kristinajuliette
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men åh så mysigt!! Detta bröllop var lite så och det kommer mer bilder nu under dagen på det! Jag längtar extremt till mitt bröllop 18/8 med!! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ett fint bröllop är verkligen drömmen! Så spännande 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det är ju det! 😃<3
nouw.com/emmeliesehlin