Bröllopsfix #28

Wedding

Det börjar inte ens bli verkligt än trots att det är snart en månad kvar till bröllopet. Saker faller mer och mer på plats men det går inte rikrigt att greppa att jag snart kommer stå i kyrkan och säga ja. Jag längtar så fruktansvärt mycket men det känns så abstrakt då det har planerats i över ett år.

Iallafall, nu är tårtan beställd, maten är mer eller mindre klar, jag måste in för att fixa min klänning igen (hade tänkt göra det igår men blev som sagt sjuk...), ringarna är klara och ska hämtas ut, spellistor till kvällen ska fixas och första dansenlåt ska väljas. Vi har fortfarande servetter kvar att sy men bara man sitter och gör det går det riktigt snabbt. Vi ska fixa en annons till tidningen att vi ska gifta oss, lämna hindersbeviset till vår vigselförrättare och även maila vigselprogrammet till fotografen.

En liten sammanfattning på vad som ska göras nu framöver och detta är sista hela månaden jag är Emmelie Hellström. Nästa månad byter jag namn och vem blir jag då? Jag får en helt ny identitet med ett helt nytt namn...

NU - sova en stund för att försöka bli så pigg som möjligt. Äntligen feberfri så förmodligen kan jag jobba imorgon.

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Så himla härligt, kommer säkert bli underbart bra! ❤️ Måste bara säga att du har en superfin blogg! 😍
nouw.com/tessjohans
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja Jag hoppas verkligen det!!😍 åh men tack snälla du!!❤
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu så spännande!! Finaste finaste du! Och måste bara säga: din header btw - wow!!! <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja men verkligen! Och tack finis! Jag älskar den bilden<3
nouw.com/emmeliesehlin