... but first, coffee

7D, Listor

Godmorogn måndag och en ny vecka. Jag var ruggigt trött igårkväll då min mage varit dålig på slutet, första jobbveckan med alla intryck det innebär och värmen gör även sitt. Men nya tag nu och på ett sätt är det skönt att lämna förra veckan bakom mig. Det var inte den bästa för min del på mitt mående och humör verkligen har pendlat fram och tillbaka. Riktigt jobbigt men jag hoppas det blir lite bättre denna vecka då det tar ganska mycket energi av mig.

JOBB - jag jobbar hela veckan och rullar på mitt schema. Det tar oftast lite tid att komma in i verksamheten då alla förskolor är lite olika med rutiner osv. Sedan är det alla barn man ska lära känna och samtidigt inte släppa efter.

TRÄNING - förmodligen bokar jag in minst 2 gruppass och sedan ska jag nog även få till några egna pass. Jag behöver underhålla ryggen och stärka den eftersom och det bidrar även passen med.

MAT - vi har ju som sagt fixat maten för veckan (mer om det här) och jag ska försöka att inte äta så mycket socker och slisk på veckodagarna. Men jag ser framemot att äta lasagnen vi gjorde igår och även testa slowcookerna lite mer.

SER FRAMEMOT- Idag ska jag fota min kusin inför hennes avslutningsmiddag, så efter jobbet ska jag kolla igenom kameran och vilka objektiv jag ska ha.
På fredag efter jobbet blir det att åka till min kusin som går ut högstadiet och äta, fika och träffa släkten.
På lördag kanske det blir en tripp till Boden då mamma och pappas häst ska starta på V75. Om vi inte åker dit kommer vi helt klart heja från soffan.

MÅSTEN - ta tag i fler flyttkartonger som ska packas upp, lämna saker på second hand och insamlingar, tvätta (!!) och fixa i sovrummet. Vi måste även kolla på köksstolar då vi för tillfället har 3 pallar...

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Så spännande med fotografering i eftermiddag, hoppas det går bra!
nouw.com/celinelundqvists
sweetwords
sweetwords,
Så musogt du har det, så fin mugg
nouw.com/sweetwords
madelenelindell
madelenelindell,
Åh så fin vas !
Hoppas du får en bra start på veckan 😍
nouw.com/madelenelindell
artibus
artibus,
känner samma här, många koppar kaffe denna måndag! Hoppas du får en bra dag hjärtat ❤️
nouw.com/artibus
janielindahl
janielindahl,
Håller tummarna på att den nya veckan här blir bättre för dig Emmelie ❤️ Mysigt att du har en del att se fram emot; fotografering, släktfika och lite kapplöpning, låter inte så fel 🥰 Ha en fin måndag och var rädd om dig ❤️
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Åh vilken fin vecka! Hoppas allt går bra på jobbet ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
linnearosengren
linnearosengren,
Men vilket underbart ljusinsläpp det var i detta vardagsrum! Var är det någonstans? Såg er lägenhet ut så eller är det hos någon förälder tro? så fint i alla fall och hoppas du får en fin vecka finis <3
nouw.com/linnearosengren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, älskar detta rum och det är mamma och pappas altan<3 Hoppad du får en grym veckan!
nouw.com/emmeliesehlin
isabylund
isabylund,
Hoppas kaffet gjorde susen och att du fått en bra måndag! Det är alltid lite konstigt/jobbigt med förändringar tycker jag så kanske är det samma för dig, att det blir bättre ju mer du kommer in i "sverige livet". Kram <3
nouw.com/isabylund