Dagen hittills och thanksgiving

Imorse blev vi upp i hyfsad tid då vi skulle iväg en sväng vid nio. På min gamla gymnasieskola var det RecyclingMums som höll till och det var som en megastor secondhand på barn och bebisgrejer. Vi blev lite sen och var där 10 min efter de öppnat och det var så mycket folk och mycket av guldkornen var förmodligen borta. Men vi hittade lite smått och gott, bland annat några böcker och en större låda med kaplastavar.

Jag har en ganska tydlig bild på vilken typ av leksaker, böcker osv jag vill att han ska ha. Så kaplastavar var perfekt för bygg och konstruktion och fantasin. Sedan ska vi ha hur mycket böcker som helst då det gör så ofantligt stor skillnad om man läser för barnen eller inte. Att inte läsa och att läsa skiljer det hundratusentals ord i skillnad i ordförrådet på barnen.

På vägen hem hade ett favoritfik/café öppnar så vi köpte med lite fikabröd hem och satte oss i soffan framför vinderstudion. Det ser jag framemot med vintern, att kunna mysa ner sig och se på sporten. Efter den pausen har vi varit igång nonstop med att stryka och lägga upp gardiner, dammsuga, skura golv och ska nu göra lunch. Sedan ska vi börja fixa all mat vi ska göra för thanksgivingmiddagen ikväll och jag ska börja kolla på hur vi ska duka. Som jag längtar!!

Gillar

Kommentarer

InteDinTypAvMan
InteDinTypAvMan,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Så roligt att ni hittade några guldkorn där iaf. Håller med, superbra att läsa för barnen och mysig dessutom. Massa kramar ❤ ☺
nouw.com/sofialissmyr