Dan före doppardagen

Foto, Allmänt

Äntligen torsdag och imorgon är dagen jag väntat på, så denna dag får gärna gå så snabbt som möjligt. Så imorse ställde jag larmet och åkte till stallet. Första dagen på 3 veckor som jag varit utanför huset förutom mina korta prommisar. Jag var där som sällskap medan L och S fixade i stallet. Jag gav godis och hade pusskalas och det känns att ryggen inte är helt hundra än men den är verkligen så mycket bättre. Jag kunde till och med sitta i bilen hyfsat utan att gå av, ännu ett framsteg!

Här har vi en nykomling jag inte träffat förut. Så mysig och go och det blev ett litet pusskalas!

Och som rubriken lyder är det min dan före dopparedan idag. Imorgon kommer O hem och jag kan inte längta mer. Det är så nära nu och det är 4 veckor sedan vi träffades sist på hans avslutningshelg. Så nu kommer jag lägga beslag på han mer eller mindre hela julen för det är inte länge kvar tills han åker till Italien.

Nu ska jag snart värma lite lunch och sedan tillbringa eftermiddagen i soffan eller sängen då ryggen behöver det. En krampande rygg är bäst liggandes på en värmedyna framför en film. So thats my plan!

Gillar

Kommentarer

amandamagnussons
amandamagnussons,
Vilka fina bilder!
nouw.com/amandamagnussons
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla du!
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Vilken sötis på bilderna <33
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja eller hur, så söta<33
nouw.com/emmeliesehlin