Datenight

Allmänt , Tips

I fredags efter vi gått till Balesudden bestämde vi oss för att äta ute innan vi skulle på bio. Det var vår andra date som gifta och det var riktigt mysigt. Nu när vi har ett distansförhållande försöker vi hitta på saker när vi ses och verkligen ta vara på tiden. Det blir som sagt några veckor mellan gångerna och det gäller att göra det bästa av situationen. Så det blev en middag på allstar och efter att ha gått i skogen några timmar och 1,5 mil senare var jag inte alls sugen på något fett alls så det blev en räksallad än fast musselsoppan lockade galet mycket med.

Men mina tips efter snart två månader med ett distansförhållande (än fast vi är gifta) är att ta vara på tiden och inte läggs så mycket energi på sånt som inte är viktigt. Ta vara på tiden och gör något bara ni som ni annars kanske inte skulle göra. Vi gick till balesudden och fick flera timmar av tid utan någon annan och kunde prata om vad som helst. Annars är det lätt att bli fast i gamla hjulspår och kanske bara vara hemma (än fast det är hur skönt som helst när man väl träffas) så kan det ge lite nytändning av att göra något helt annat och man får se den andre i en helt annan situation.

Nu längtar jag redan till nästa gång vi ses och det blir förmodligen om 2 veckor. Då ska vi börja packa ihop lite grejer i lägenheten så vi kan börja ta hem saker eftersom. Tanken är att vi ska flytta ut ur lägenheten till slutet av januari innan vi åker till Italien. Så att börja med små omgångar och ta lite i taget blir en bra början.

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så himlans gott och mysigt det ser ut vännen, kramar!! <3
nouw.com/lillymihlte
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja men eller hur! Det var det och jag längtar tills nästa gång! Kram <3
nouw.com/emmeliesehlin
artibus
artibus,
Men herregud vad gott!!! <3
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja verkligen, så gott! Men nästa gång blir det musslor<3
nouw.com/emmeliesehlin