De små stunderna

Bebis

Allt är inte en dans på rosor och idag har varit en sån dag av och till. Min rygg har varit hemsk idag och på gränsen till att gå av, så jag har gjort övningar under dagen för att det ska kännas bättre och ska fortsätta göra dem. Att dessutom bära på en åttakilosbebis gör det inte lättare men jag hoppas bli starkare i längden.

Just nu är jag tacksam över att O har semester. Dels för att jag får avlastning och kan ta en minut eller två för mig själv men även för att de ska få bonda mer. För tillfället ska det alltid hända något, sitta är inte ett alternativ och ligga på mage är det bästa som finns. Sedan är den en väldigt nyfiken bebis som ska se allt och vill inte missa något vilket gör att han hellre tittar runt än att äta och blir gnällig för han inte äter men vägrar ändå äta. Så vissa dagar är det mer bärande och bärselen är en räddare i nöden för man behöver inte bära på samma sätt. Men trots hur trött och less man ibland är så får man världens leende och glädjetjut eller vaknar (trots att klockan är 05) av en superglad bebis som inte säger något utan ligger helt nöjd och leker med sina fötter. Det finns ingen jag älskar mer än Mel och jag skulle göra allt för han, alltid.

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Mysigt ❤️
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Men åh så fint! Kan tänka mig att det är SÅ tufft men också så fint ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Som sagt så älskar jag verkligen att du är så öppen och ärlig med hur det kan vara att ha en liten. Allt för många förskönar allting så att man tror på att det alltid är en dans på rosor med barn. All cred till dig! Du är fantastisk 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Desireekujala
Desireekujala,
Håller med Sofia!! Kram <3
nouw.com/desireekujala