Dear past me...

7D, Listor

Våga säga nej om det inte känns bra. Våga göra det du känner för och det som känns bäst i stunden. Försök spara lite pengar varje månad. Vänner kommer och går och ibland behöver man göra slut med dem än om det känns tufft. Du lär dig av att misslyckas och det är inget fel i det. Det är aldrig för sent att byta spår i livet. Res mycket och ta varje tillfälle i akt. Träna för att bli ditt starkaste jag så du orkar med livet och allt du vill göra + att du kommer tacka dig själv när du blir gammal. Långa, varma duschar är bra än vilket humör man är på. Våga stå upp för dig själv och låt ingen köra över dig.

Om jag kunde åka var jag ville i världen, skulle jag åka runt i hela världen. Jag vill överallt och uppleva allt. Från isbjörnar på Svalbard till storstäder som New York till hemlagad indisk mat till safari i Sydafrika.

Om livet inte hade några gränser skulle jag helt klart resa och samla alla jag kände på en egen ö och bara njuta. Sedan skulle jag flytta hem till Sverige nånstans jag trivs, ha en stor gård med massor av skog, ett stort, fint hus på landet och jobba med något jag verkligen älskade och kände för.

När jag är gammal och grå vill jag minnas alla fina stunder och att jag tog vara på livet. Att jag rest och berikat livet på så sätt, fått vara med min familj och förhoppningsvis gjort något som gör skillnad.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vköket inlägg. Älskar första meningen. Säg nej om det inte känns bra. Hur många gånger önskar man inte att man hade gjort det? När du är gammal och grå kommer du ha levt ett fantastiskt liv ❤️
nouw.com/artibus
myjjohansson
myjjohansson,
Åh, så klok🙏🏻❤️
nouw.com/myjjohansson
amandalarssons
amandalarssons,
Så fint inlägg! Och jag känner likadant 💗
nouw.com/amandalarssons
elinm
elinm,
Relaterar! <3
nouw.com/elinm
sofieevelina
sofieevelina,
Wow så himla fint skrivet 😍
nouw.com/sofieevelina
linndossing
linndossing,
SÅ fint inlägg, du har så rätt i vad du säger ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det hade kunnat vara jag som skrev det här haha! Håller med till 100!
nouw.com/celinelundqvists
janielindahl
janielindahl,
Så vackert du skriver ❤️ Kände igen mig väldigt i känslorna. Att vilja resa - upptäcka världen. Se tillbaka på livet och känna att man levt! Och du? Skillnad gör du redan på ditt egna vis E ❤️ Dagligen på förskolan och här inne på bloggen. Du är alldeles fantastisk som person. Kram & kärlek till dig ❤️
nouw.com/janielindahl
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Så fint, så bra läsning, så kloka ord ❤️
nouw.com/emiliaapetterssons