Det alla bör unna sig

Collaboration, Outfits

I samarbete med Hunkemöller

Är det något jag varit dålig på genom åren är det att uppdatera min underklädeslåda. Det är som att man glömmer bort den och istället köper nya kläder, men när man väl har de där nya underkläderna i lådan - då är det bara de man vill ha på sig istället.

Jag har haft alltifrån gamla underkläder till riktigt osköna, men nu under graviditeten har sköna underkläder varit A och O. Dels för att kroppen förändras en del men även för att jag ska känna mig både sexig och bekväm med mig själv. För let's be honest, det är en stor omställning när man är gravid och man blir större, magen växer och kläder inte sitter som det brukar och det kan vara jobbigt, så bättre underkläder har varit en stor del för mig iallafall.

Är det något jag fastnat för senaste åren så är det BH:ar utan vaddering, så sköna och det är det enda jag har just nu förutom en push-up bh från just Hunkemöller som jag hade sedan innan.

Fun fact - det var under en förfest på universitetet som jag hittade min rätta Bh-storlek när vi pratade Bh:ar och en kompis hade Bh:ar från Hunkemöller som vi fick prova

Så nu har alla osköna trosor åkt ut ur lådan och istället in med det nya. Stringtrosor i secret lace som inte syns (hur bra?) och denna brieftrosa i secret lace. Nu efter graviditeten ska jag uppdatera min låda ännu mer med trosor och en snyggare bralette för det känns inte som att jag kommer vilja ha osköna underkläder på mig efter att ha tryckt ut en bebis.

Så stort tips om ni vill ha riktigt sköna underkläder som dessutom är riktigt snygga och passar när som helst, till och med under graviditet, just nu i vecka 32 (de har även aminigsbh:ar och pyjamas för oss preggos).

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Otorligt så vacker du är vännen, visst är det viktigt att uppdatera underklädslådan! Något även jag behöver ta tag i att göra, stor kram fina hjärtat! <3
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Så himla fint! Underkläder är verkligen något man borde unna sig oftare <3 Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA!! Är helt värdelös på att köpa nya underkläder, men det gör ju verkligen sån otrolig skillnad när man väl gör det 😍❤️
nouw.com/matildaberlin