Detaljer från badrummet

Renovering

Lördagsmorgon och idag fick pappan i huset sovmorgon, så när M vaknade smög vi upp, han fick frukost och sedan har vi lekt med klossar och läst böcker. När han somnade för en stund sedan fixade jag mina favoritmackor till frukost och har suttit ihopkurad under en filt i soffan. Jag tyckte det var lite kallt här inne och termometern visar -22 vilket förklarar saken.

Men nu till något helt annat som jag vet många längtat efter (ping @beattriicee och @linneahedberg) nämligen detaljer från badrummet. So here we go!

När jag letade inspiration för badrummet visste jag ungefär vad jag ville ha och sedan hittade jag en bild som hade allt jag ville ha. Så den var utgångspunkten och sedan letade vi vad vi ville ha och kände passade in i just vårt badrum. Det känns så sjukt att vi har valt allt tillsammans jag och Olov och att det är vårt? Får vi göra såhär? Haha ja, det är vårt hus och nu är det ÄNTLIGEN klart! En fläkt ska in och sedan ett eluttag i en av lådorna.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Alltsååååååå!! Hur vackert är det inte?! Älskar att jag äntligen får se dina detaljer ifrån ditt dröm badrum! 😍😍 Älskar färgerna som går ihop och hur fin är inte duschen? Så kul och vad snyggt!! ❤️ Tack för att du äntligen delade med dig så slapp jag längta ihjäl mig!! 😅 KRAM!

nouw.com/beattriicee
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så fint och jordnära! 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg
happyM
happyM,

Så sjukt fint!! ❤️

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,

Så jäääkla snyggt!! Älskar mattsvart😍

nouw.com/linndossing
nellielillskog
nellielillskog,

Gud så snyggt!!

nouw.com/nellielillskog
linneahedberg
linneahedberg,

Åååh det är så fint!! Ni har gjort ett grymt jobb tillsammans. Färgvalen ni har är magiska i ett badrum och med alla små detaljer kommer detta bli en DRÖM 😍

nouw.com/linneahedberg
fannyeskilson
fannyeskilson,

Ser superfint ut!

nouw.com/fannyeskilson