Dinner with a view

ITALIEN, Mat

Idag vaknar jag till en lördag som jag sett framemot hela veckan. Men först gårdagens middag.

I vårt förhållande har vi oftast gjort att om vi går ut och äter så betalar ena och den andra bjuder nästa gång. Så igår när det var soligt hintade jag om att vi kunde gå till torget och äta ute, och så blev det.

Jag som fått ont i magen av pasta har nog ätit 80% pasta dessa snart 3 månader här nere, och det har gått riktigt bra som tur är. Pasta är så så gott! Så för mig blev det en skaldjurspasta med tomatsmak och O tog sin favoritpizza.

När vi hade ätit det beställde vi in en köttbit och pommes som vi delade på. För här så äter man tydligen först en "first course" som oftast är pasta. Sedan en kötträtt till varmrätt med sallad eller rotsaker (typ). Brödet använder man till att äta såsen från tallriken. Så vår måltid var lite mer italieninspirerad och vi kan ju lugnt säga att vi blev mätta.

Men det var riktigt gott och det är så mysigt att sitta där. Det är nog totalt över 500 platser på det torget med olika restauranger som har uteserveringar.

Idag ska jag ladda kameran, tömma minnet och göra kameran redo för min åttonde (!!) tripp till Venedig. Jag ska möta upp en tjej vid 15 för en rundtur i Venedig och jag har sett framemot detta HELA veckan. So prepare for pictures from Venice!

Gillar

Kommentarer

SussHe
SussHe,
Mysmiddag💞
Hilma
Hilma,
Men jisses den utsikten alltså! Inte dålig! Hoppas du får en fin helg, kram på dig! <3
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Så fint ställe! Låter helt fantastiskt med en rundtur i Venedig ju! Kram
nouw.com/linndossing
Ida,
Men åhh så mysigt och gott!! Himla underbart med Venedig, ska dit om lite mer än en månad! :'D
idanilssonphoto.se
FridaochTove
FridaochTove,
Låter otroligt mysigt och gott det där, mums!
nouw.com/fridaochtove