DIY - tagit vatten över huvudet?

DIY, 7D

Jag älskar att pyssla och har alltid gjort det och alltid haft många bollar i luften sedan jag var liten. Något jag är riktigt bra på är att starta upp projekt, men att avsluta dem? Det är inte direkt min starkaste sida och denna lampa är ett litet bevis på detta. Jag påbörjade egentligen förra julen då jag köpte servetter och testade vika blommorna som jag ville ha dem, men det är inte förrän nu jag verkligen tagit tag i den.

Men att börja ett projekt är en sak för när det väl är påbörjat måste det bli klart än hur lång tid det tar. Och jag vet inte om jag tagit mig vatten över huvudet med denna lampa, men den kommer iallafall bli riktigt bra.

Jag började med att vika servetterna till en blomma jag ville ha, och nu håller jag på vika servetter i en förbannelse. Dels för att jag klipper servetter väldigt mycket mindre än vad de är och för tillfället är det 3 varv blommor limmade på lampan, vilket är 40 servetter. Så de 50 som är kvar att vika ut kommer nog inte riktigt räcka för 2 varv till och då har jag nog inte ens kommit till hälften.

Men det är ändå riktigt kul, går hyfsat snabbt när man väl är igång och med lite hjälp att vika ut blommorna går det väääldigt snabbt och jag kommer ha en lampa jag kan vara stolt över sedan.

Det enda du behöver för att göra en lampa som denna är en rislampa från IKEA, servetter (jag kör på IKEAs vita), en häftapparat och en limpistol med lim. Totala kostnaden för lampa och servetter är mellan 39-58kr beroende på hur mycket servetter som behövs.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Haha jag är lika. Älskar att starta nått, sen kan det lätt bli tråkigt. Eller så för jag 1000 saker av samma pyssel Hahah... fantastiskt vackert ❤️
nouw.com/artibus
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vad jag kan känna igen mig i det du skriver, men så grym du är som tog tag i det igen! <3 Kram fina!
nouw.com/lillymihlte