DIY - tavla 100x100

DIY

Förra året gjorde jag en tavla med spackel i A3 för att testa och det var enkelt, kul och resultatet blev bra så jag ville göra en större. I lägenheten hade vi ingen plats att ha den men nu i huset har vi väggar så det räcker och bli över. Så jag har under några kvällar hållit på med tavlan eftersom då det blev några steg (jag tog inte vitt spackel).

Jag tog spacklet vi hade hemma och som var över från renoveringen, ett från jula på 3 liter. Tavlan hittade jag på dollarstore och de hade många olika stora storlekar men det blev en 100x100.

Sen är det bara att bre på spacklet och göra som man själv vill ha det. Jag ville ha lite struktur och kanter så jag använde mig av två olika mindre spackelspadar men man kan använda vad man vill.

När det torkat målade jag två varv med takfärg. Dels för det var den vi hade hemma och att tavlan inte ska ha en annan vitfärg än taket.

Och såhär blev den. Jag är väldigt nöjd och nu när vår nya soffa kommit ska tavlan få ta plats över den när vi väl bestämt hur allt ska stå. Då får ni se hur det blev tillsammans.

#bestofnouw

  • Postad i: DIY

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Alltså så bra pyssel och har länge tänkt på att göra liknande tavlor!! <3 Det är verkligen så fint och din blev så bra! KRAM

nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,

Har också två stora här hemma, älskar dom 😍

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Men wow?????? SÅ snyggt!!!! ❤️

nouw.com/happym