Drömmiga bröllopsdetaljer

Wedding

Jag älskar verkligen detaljbilder så det kändes självklart att göra ett eget inlägg med just detaljer. Första tanken jag hade var att ha en för blommorna och en för detaljer, men det var i princip samma sak så det fick bli ett inlägg istället. Alla godbitar är med och jag älskar fotona som Elin tog under hela vigseln och porträtten!

Att bestämma vad man vill ha för slags bukett tycker jag var så svårt. Ändå var jag in på Pinterest och samlade på mig inspiration från allt och alla. Jag visste att den skulle vara ganska rund och inte jättespretig/slarvig och det var inte förrän balen jag var på våren innan som jag hittade blomman jag ville att buketten skulle utgå ifrån. Jag hade varit in på blomaffären och beskrivit som jag ville ha och uppdaterade den sedan med just den blomman. Jag ringde även någon vecka innan för att dubbelchecka att de visste om det och hade beställt hem just den blomman. Sedan var det bara att vänta och se hur den blev... den eviga väntan. MEN ALLTSÅ WOW! Jag föll för den direkt och den var allt jag kunnat drömma om även fast jag inte visste om det. Så nöjd och mina tärnor och näbbar hade liknande fast mindre. Olov hade inte den blomman i sin corsage, men andra blommor och det tycker jag även blev riktigt bra.

Ringarna däremot visste jag tidigt vad jag ville ha. Jag köpte båda mina ringar över ett år innan bröllopet när jag hade fått tillbaka pengar på skatten. Eftersom jag jobbar på förskola valde jag att inte ha en stor fet diamant (som jag kanske annars hade haft) utan en diamantring som inte fastnar i allt och inget. Jag vill ju inte råka riva barnen på jobbet... Olov köpte sin sommaren innan och det enda jag behövde fixa med mina ringar var att putsa upp min förlovningsring som jag haft på mig sedan jag köpte den och sedan graverade vi dem. Jag har båda datumen i förlovningsringen då min diamantring är så smal.

En bukettskål med P mellan alla foton

Naglarna valde jag att göra själv istället för att gå till någon. Kände att jag inte brydde mig om det så mycket och var inget jag ville lägga mycket pengar på.

Pärlhalsbandet var en examenspresent från mormor och morfar då halsbandet var efter min gammelfarmor som hon fick när hon fyllde jämt 1974. Så det är ganska gammalt och jag kan inte tänka mig en finare present med tanken bakom och att sedan kunna ha det på bröllopet.

Hår och makeup gjorde en gammal kompis som gick frisör på gymnasiet (som även gjorde min balfrisyr när jag tog studenten) och som sedan har utbildat sig till makeupartist. Så det blev riktigt bra och hon kom hem till mig på bröllopsmorgonen och gjorde allt. Så skönt att slippa åka någonstans.

Och sen Olovs detaljer. Han var så himla stilig och tänka sig att han är min man<3

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Herregud så fint. Jag är inte ens förlovad men vet ungefär hur jag vill ha min bukett. Jag har ju turen att ha en mamma som är florist så kommr underlätta massor. Älskar de vita rosorna och eukalyptusen. riktigt fina tillsammans. Bilderna är verkligen magiska. Måste titta ditt inlägg igen! <3
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack snälla du! Haha sånt kollar man på långt innan, så kan tänka mig det! Den blev rikrigt bra och överträffade verkligen! Gör så, säg till om jag ska skicka bilder på buketten så du har de sparade!<3
nouw.com/emmeliesehlin
idavasara
idavasara,
SÅ FINT!! längtar verkligen bara mer och mer när jag läser dina inlägg! Och detaljbilder är så himla viktigt!! Jag ser nästan mer framemot dem är de andra bilderna!
nouw.com/idavasara
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
TACK SNÄLLA! Vad glad jag blir och jag kan tänka mig det! Själv var vi på 3 bröllop samma sommar innan vårt eget. Snacka om att man längtade! Håller med dig, detaljbilderna är😍👌🏼
nouw.com/emmeliesehlin
amandalarssons
amandalarssons,
Wow så fint!! 😍
nouw.com/amandalarssons
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla och visst blev det? Love it😍
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ni kan ju på riktigt ha haft den bästa fotografen ever!! bilderna är ju verkligen HELT magiska!!! <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Håller med dig fullständigt! Hon var riktigt gym och jag är så galet nöjd med bilderna!! Det var värt varenda krona och jag har många fler bilder att visa med!<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Dessa bilder är så vackra!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack fina Celine! Älskar dem!
nouw.com/emmeliesehlin
eliinberg
eliinberg,
SÅÅÅ fina bilder!!
nouw.com/eliinberg
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja visst är den?! Och tack snälla du!
nouw.com/emmeliesehlin