En bättre påsklunch

Vardag

Det jag verkligen gillar med påsken (förutom påskäggen) är att man är ledig, får umgås med familjen och äter god mat. Jag älskar mat än fast jag kan vara ganska petig, men det jag väl tycker om det kan jag äta i stora lass.

Förra påsken var jag hem och finns det något bättre än en påsklunch med familjen + mor/farföräldrar? Skulle inte tro det. Mamma hade fixat ihop en grymt god smörgåstårta som vi sedan bjöd farmor och farfar på och detta kommer jag faktiskt sakna denna påsk. Att få vara hemma hos mamma och pappa utan den svenska påskmaten.

Denna påsk kommer vi spendera i Florens med delar av min andra familj så det kommer nog bli bra ändå, men bara lite annorlunda. Men jag har iallafall hunnit köpa ett påskägg (blev lite besviken på det) men det var så grymt! Det största kinderägget jag någonsin ätit! Min chokladdröm!

Men på ett sätt är de lite tur att påsk och midsommar påminner lite om varandra i matväg, för då kan jag gå all in på midsommar och äta för det jag missade under påsk med. Har ni något speciellt som ni äter/gör på påsk?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Ser så mysigt ut på bilderna! Hoppas ni får en fin påsk i år med trots den anitlunda situationen.
Ska jag vara ärlig har jag aldrig firat påsk förrän 4 år tillbaks. Kram på dig<3
nouw.com/fridaochtove
malinkirstine
malinkirstine,
Ser galet gott och mysigt ut! Kram
nouw.com/malinkirstine
johnssons
johnssons,
Såg ju hur gott och mysigt ut som helst<3
nouw.com/johnssons
artibus
artibus,
Lägg av vad gott!! Längtar så efter all påskmat! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Men åh så mysigt, och gott framförallt! Kram
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Åh, kan tänka mig att påsken i Florens blir annorlunda men fin på sitt vis ❤️ Så fiffigt med midsommarmaten; dubbelt upp låter som en alldeles utmärkt idé 😉 Just påsk är, eller har inte varit en sån stor tradition för mig tidigare. Men tror bestämt det får bli ändring nu när Ellen växer upp 💕 Kram & glad påsk på dig Emmelie! 🐥🌼
nouw.com/janielindahl
SimonAndersson
SimonAndersson,
Det ser gott och mysigt ut 😊
nouw.com/simonandersson
happyM
happyM,
Åhh men alltså!!! Såå galet gott det ser ut ❤️
nouw.com/happym