En blandad morgon och äntligen sol

Vardag

Jag började dagen med en sovmorgon till 9 innan jag klev upp och startade middagen i slowcookern. Det blir kycklingsoppa och jag hoppas den blir bra. Utöver det har det varit en dålig morgon kroppsmässigt men ville ändå klä upp mig så drog på mig hängselbrallorna.

Har sedan suttit framför Tv:n och bara varit och när de bakades cupcakes på ett program blev jag så himla sugen på det. Letade fram min cupcakebok, valde recept och körde sedan igång.

Just nu håller de på svalna och då jag inte kollade att allt fanns hemma för hela cupcaken, får jag göra glasyren sen när O kommer hem. Och som ni kan läsa är det inte första gången jag börjar baka och inte ha allt hemma... tror detta är femte gången sen jag blev gravid? Hehe

När han väl började röra sig blev byxorna lite trång så istället fick de blir mjukisbrallor och mamma tröja. Så glad att jag äntligen har tröjor som räcker över magen.

Och jag bara älskar att solen är framme. Hade de varit grått och regnat idag hade min redan dåliga dag förmodligen varit ännu värre. Nu lyser solen, jag blir lite gladare och försöker glömma att jag har konstant ont.

NU - mysa i sängen och antingen läsa eller se på något för att sedan äta lunch. Är så sugen på göra fler cupcakes men har inte allt hemma och orkar inte gå handla då det är så tidskrävande och jag kan inte bära typ något...

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Muuuums med cupcakes!! Kram ❤️
nouw.com/happym
malinkirstine
malinkirstine,
Så gott med cupcakes! Mums <3
nouw.com/malinkirstine