En dag att minnas

Universitet

En dag full av känslor och jag var så nervös inför ceremonin. Vet inte varför men vi skulle bli uppropade en och en medan vårt namn stod jättestort via projektorn. Men det gick bra men det var verkligen så blandade känslor och jag höll på börja grina flera gånger. Ceremonin var fin och inte så lång som de annars kan vara och efter knäppte vi lite kort och påväg hem så ställde jag mig ute i sagolandskapet och ville ha en fin bild i klänningen med bakgrunden. Det var sjukt kallt då det var iallafall -15. Men det blev ganska bra men jag frös ett bra tag efter.

Efter ceremonin gick vi hem till oss för en lunch som våra mammor fixat. Det var riktigt gott med pajer, kallskuret, ost, frukt osv. Det blev även tårta och fika för att sedan gå över i paketöppning. Jag fick rirkifr fina saker och jag älskar halsbandet med tillbehör som jag fick av mamma, pappa och lillebror. Helt underbart och det betyder så mycket!

På kvällen gick vi på bankett med trerätters och underhållning och förrätten var den godaste jag någonsin ätit. Galet gott! När banketten var slut stannade jag kvar på tentaröjet och hittade flera kompisar så vi dansade flera timmar tills iallafall jag fick ont i fötterna. Det var ett riktigt bra sätt att avsluta min examensdag på.

Gillar

Kommentarer