En dag det lilla extra behövs

Vardag

Tisdag och redan imorse ville jag dra täcket över huvudet och fortsätta sova. Dels för jag var trött efter att ha vaknat efter midnatt med antingen världens sammandragning eller en förvärk. Fy så obehagligt det var och sedan låg jag vaken och googlade runt vad de kunde ha varit men blev inte klokare av det. Så istället kröp jag in i Olovs famn, fick några sparkar och rörelser från mini så jag kunde andas ut innan jag somnade om.

Sedan har det regnat och blåst hela dagen och det har känts som att hela dagen bara varit heeelt fel. Barn som ramlat, klämt sig, dragit ut en hel toapappersrulle osv osv... men dålig sömn har det verkligen varit ett test för mitt tålamod idag så det var riktigt skönt att handla lite smått och gott efter jobbet. Inte macarones eller en charkbricka som jag egentligen kanske velat ha, men jag har iallafall en riktigt god ost jag kan äta + lite choklad så jag hoppas denna kväll kan bli bättre än vad dagen varit.

NU - äta pasta med sås och stekt blomkål framför tvn. Sedan får vi se om jag orkar skriva ihop inlägg för resten av veckan eller inte, men det kommer komma en gravidlista framöver och den vill ni inte missa!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh alla dessa macarons såg så goda ut 😍🙏
nouw.com/evelinarou
artibus
artibus,
Vill inte kolla på bilderna mer, herregud så gott allt ser ut! <3'
nouw.com/artibus