En enkel laxpasta

7D, Mat
Enda sedan jag började jobba på förskola och fick frukost ibland med mannagrynsgröt så älskar jag det. Allt blir så mycket godare på jobbet, som nu mannagrynsgröt och vissa mackor till mellis. Så imorse när jag skulle göra frukost hemma fick jag sug efter mannagrynsgröt och letade igenom skåpet utan lycka. Men nu när vi var på Lidl och handlade köpte jag med hem så det lär bli till kvällsfika. Så så gott och jag längtar redan.

Och på tal om mat, jag har en tendens att fota mycket matbilder och här om dagen gjorde vi en laxpasta med zucchini och citron. Jag åt en riktigt god, liknande pasta i Trento men fick inte till det lika bra men ändå helt okej.

Jag gjorde en sås med sharlottenlök, zucchini, mjölk, Philadelphiaost, citronskal och saft. Och sedan salt och peppar efter smak. Laxen gjorde jag först i ugnen för att få så saftig som möjligt och som sedan smulade i såsen i slutet och serverades med pastan vi hade hemma.

NU - Vi ser på hockey, ska fota lite och sedan ska jag göra kvällsfika. Mannagrynsgröt i mitt hjärta just nu. Mums!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Oj men jisses så gott detta lät, och himla enkelt för den delen också! Toppen med tips och recept 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
artibus
artibus,
Herregud vad längesedan jag åt lyxpasta!!!! 😍😍😍
nouw.com/artibus
myjjohansson
myjjohansson,
Fy tusan vad smarrigt😍
nouw.com/myjjohansson
evelinarou
evelinarou,
Men åh vad gott det ser ut 😍
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Mums vad gott!!
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Men alltså herregud vilken lyxmåltid, låter ju hur gott som helst! Älskar verkligen när man hittar enkla rätter att laga så detta var så uppskattat. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
tessbjork
tessbjork,
Så gott det lät!
nouw.com/tessbjork