En fredag i min stil

Allmänt , Mat

Äntligen helg och min hade inte kunnat starta på så mycket bättre sätt. När jag kom hem från jobbet efter 17 så var hela familjen samlad. Ena brorsan med flickvän hade kommit hem från Umeå och mamma och pappa höll på laga mat och duka fram. Det blev både förrätt och varmrätt, så himla gott! Skärgårdssoppa med kräftskjärtar till förrätt och till varmrätt hade pappa sous vidat kött som sedan stektes på för en yta. Så underbart gott och till det blev det strips, grönsaker och mozzarella. Till efterrätt blev det glassbuffé men det var inget min mage var sugen på...

Med familjemiddagar såhär saknar jag O i Luleå för även fast hela familjen är hemma är inte hela min familj hemma. Men snart ska vi på hans avslutningamiddag, det blir snart jul och sedan i slutet av januari åker han till Italien. Så det blir distans ett tag till men sedan börjar verkligen livet som gifta på riktigt.

Idag ska jag ta det lugnt och försöka bli av med min förkylning. Jag funderade på om jag skulle följa med och jaga men med regnet som är nu och min förkylning skippade jag det. Istället myste jag hela morgonen med en katt vid min sida och sovmorgon. Välbehövligt kan jag lova er!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack, jag är så less att vara förkyld nu<3
nouw.com/emmeliesehlin