En helomvändning

Sedan jag blev gravid har jag helomvänt i färgskala. Jag har aldrig riktigt tyckt om beige/brunt utan varit mer för gråskalan. Men när vi beställde vagnen hade den ljusbruna handtag och jag har helt fallit för den beige/bruna skalan.

Jag har stickat en större och tjockare filt i ett brunt garn som jag haft väldigt länge men som inte blivit något av, men nu har jag en filt för antingen sängen, vagnen eller bara för att ha på golvet.

När vi sedan var på ett baby showroom hittade jag en så mysig elefantfilt som jag inte kunde låta bli, i samma färgskala såklart för att sedan hitta begagnade sängkläder som passar till. Så ni kan ju tänka er hur taggad jag är på att få bädda minis säng framöver när vi väl har den. Och nu garnet jag beställt till vagnfilten kommer gå i liknande färgskala så allt matchar ihop och kan användas till varandra.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilka fina färger, älskar dom! Det är så mysigt att höra att du har gjort filten själv, gud så fint gjort av dig! Kan verkligen förstå att du känner dig pepp över att få fixa och så. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Så himla fina färger och saker! Wow <3 Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men älskar! Så duktig du är som stickar och grejar vännen! <3
nouw.com/lillymihlte
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men guuuuull! Så fint!
nouw.com/celinelundqvists