En juli-lista

Juni är över och jag har faktiskt inte haft någon speciell sommarkänsla hittills. Vi har haft varmt några få dagar men det är inte så att jag vaknat på morgonen, tagit på mig en klänning och känt att "nu är det sommar". Snarare att jag velat tagit på mig en tröja för det varit kyligt men jag hoppas det ändras nu. För nu är det första juli, ny månad vilket oxå innebär nya möjligheter. Häng med ↓

Något jag hoppas på

Sommarvärme. För vad är en sommar utan värme? Ingen sommar och jag vill kunna ha klänning på mig sitta ute och njuta sent en kväll och sippa på en spritz.
Kunna ligga på stranden en dag och bara njuta av solen och kanske till och med ta ett dopp i havet?

Något jag borde

Fortsätta med min träning och äta bra. Det är något min kropp behöver och det brukar ofta bli segt att äta när det blir varmare ute och att träna känns inte alltid så lockande. Men att då hoppa ner i en sval pool och simma några längder kommer bli perfekt. Att inte prata om att äta färsk frukt som vattenmelon i solen eller efter ett träningspass för att släcka törsten? Underbart!

Något jag vill minnas

Att jag verkligen tar vara på livet, njuter och ibland gör saker som kanske känns segt. Jag vill inte titta tillbaka på denna sommar och känna att shit, varför gjorde jag inte det? Utan istället tagit vara på chanserna jag fått och njutit till max med människor jag tycker om.

Något jag ser framemot

Alla kalas som kommer då min faster, mamma, pappa, lillebror och moster fyller år under julimånad. Varav mina familjemedlemmar fyller år alla tre inom åtta dagar. Så jag hoppas på goda middagar och tid för att träffa familj och släkt. Det är mer eller mindre första gången på 5 år som vi äntligen bor hemma och har nära till alla, vilket betyder att vi inte missar fler födelsedagar osv. Som jag längtat. Nu ska jag verkligen njuta av att kunna vara med på allt!

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Låter underbart!
ha en härlig månad och njut ordentligt❤️
nouw.com/hannaemmy
Frulindhamn
Frulindhamn,
Vad roligt med massa födelsedagar att fira 😍❤️
nouw.com/frulindhamn
janielindahl
janielindahl,
Tvivlar inte en sekund på att du kan skapa det juli du drömmer om E ❤️ Ta alla chanser du får till att unna dig, skratta lite extra och för sjutton JA! Njut av vattenmelon, sol och bad. Det är du baskemig värd. Kram goa goa du & ha ett fantastiskt Juli ❤️
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Åh så mysigt du kommer ha det!! Låter som att det blir en perfekt månad, vi får hoppas på lite sommarvärme!! Kram ❤️
nouw.com/linndossing