En käftsmäll & skuldkänslor

Imorse efter att jag kollat i kalendern för att planera kommande besök och helger med ställen jag vill åka till fick jag en liten käftsmäll, panik och ångest. Som det ser ut nu har vi sex kanske sju helger kvar här och av dessa är tre redan uppbokade. Tiden har gått alldeles för snabbt och jag hinner inte alls med. Jag har så många ställen jag vill hinna åka till men tiden har börjat sina och jag börjar bli stressad över att jag inte kommer hinna det jag vill.

Jag är medveten om att det kanske inte låter som ett problem då jag redan lever en dröm. Jag bor i Italien utan att jobba i tre månader, men jag vill oxå hinna göra så mycket att tiden inte räcker till och jag får nästan skuldkänslor över att jag känner så. Att det är fel av mig att känna så då jag har det så bra för tillfället. Men jag gör det. Jag vill mjölka ur allt jag kan av denna resa för Italien är underbart och jag vill hit igen och se ännu mer.

vi har hittills varit till Venedig, Trento och San Marino och under våra kommande besökveckor kommer vi kunna bocka av Florence och Rom med och det är jag glad över. Det är städer som jag verkligen vill se och det ska bli så himla kul.

Så för tillfället sitter jag med ett exceldokument med dagarna som är kvar och försöker göra en plan på tiden som är kvar. När pappa åker hem 6/5 har vi tre, kanske fyra helger kvar beroende på när vi åker hem och det är inte ens säkert att vi kan åka nånstans då. O har sitt exjobb som MÅSTE bli klart. Det är därför vi är här. Men samtidigt så vill vi uppleva det vi kan jag och vill så gärna åka till Milano och Turin, sedan har jag hittat småstäder jag vill åka till och enda alternativet nu är att jag åker själv dit under dagarna vilket jag är lite kluven över. Så vi får se hur jag gör men jag vill uppleva ALLT och om ni kan, snälla bromsa tiden liten åt mig.

Imorgon har vi iallafall en dagstripp inplanerad vilket känns bra och nu idag har vi ändå tagit tag i lite smågrejer och upptäcker Padua lite mer.

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Blommor är alltid fina 😊
nouw.com/simonandersson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det är de! 😊
nouw.com/emmeliesehlin
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Förstår att du vill hinna med allt men det du inte hinner med nu kanske ni kan ta nästa gång ni åker dit =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, så är det ju! Landet försvinner ju inte!
nouw.com/emmeliesehlin
Johannna
Johannna,
Förstår att du vill hinna med allt och blir stressad ❤️
nouw.com/johannna
artibus
artibus,
De är okej gumman, man hinner inte allt <3
nouw.com/artibus
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Ibland önskar man att tiden gick sakta. Men hoppas ni hinner njuta de sista !!
nouw.com/jagochminahjärtan
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja man gör ju det! Det ska jag verkligen göra!
nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Heeelt okej att känna stressen och att sen få skuldkänslor, be inte om ursäkt för det du känner.
Du kan alltid åka tillbaka, men förstår ändå grejen när du ändå är där.
Försök att bara slappna av så gott du kan och njut. Stressen mår du bara dålig av så försök att inte stirra dig blind på tiden, det förstör ju så mycket att går runt med ångest.
Kram på dig<3
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jo jag vet, det brukar vara jag som säger att du känner som du känner och ingen kan ta det ifrån dig. Tack snälla för orden, det behövde jag verkligen höra nu<3
nouw.com/emmeliesehlin
janielindahl
janielindahl,
Stress och skuldkänslor är jag lite av en expert på! Men vet du? Jag tror nånstans att det är naturligt att känna så; att vilja ha ut så mycket som möjligt av livet. Det är ju trots allt bara mänskligt ❤️ Drar i handbromsen åt oss båda och hoppas på att vi ska få hinna uppleva så mycket fint som det bara går ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, Janie<3 Tack för dina ord och visst är det så! Ska försöka släppa lite på det om det går!<3
nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,
Åh men förstår dig verkligen ❤️❤️
nouw.com/happym
linnearosengren
linnearosengren,
Känner med dig också! Jag är likadan som Janie och känner en konstant press att hinna med allt. Men oftast när man väl kommer hem så minns man ju det man fakriskt gjorde och inte ”typiskt att vi inte hann det där med”. Så jag är övertygad att du kommer känna dig SÅ nöjd oavsett 💕
nouw.com/linnearosengren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det är ju så och jag kommer nog bli nöjd efter men just nu är det lite stress och ångest över att jag inte kommer hinna det jag vill.. Men tur landet inte försvinner iallafall! Tack för dina fina ord<3
nouw.com/emmeliesehlin