En mysig dag i snöfallet

7D, Vardag

Imorse när O pussade hejdå innan han åkte på jobbet vaknade jag och kunde inte somna om. Så det blev en mysig morgon i sängen med frukost, nyhetsmorgon och en rörlig bebis. Sen fick jag ett ryck och rev ut mina garderober och rensade ordentligt. Så skönt! Men det tog sin tid och jag satt på en pall och slängde kläder i olika högar, men nu har jag lite mer lugn i själen.

Men det skulle inte sluta där. Jag har velat baka bagels ett tag så jag slängde ihop en deg och vilade mellan jäsningarna. Resultatet blev riktigt bra och jag är så nöjd för det är ju så gott! Resten av eftermiddagen har jag legat i sängen då tröttheten och smärtan slog till, men det är inte så konstigt när jag ändå gjorde ganska mycket på förmiddagen. Men jag vill inte begränsa mig trots att jag har ont eller riskera att få ont om jag gör något, men det är verkligen en balansgång.

Nu ska jag se på Mandelmanns och äta bagels till kvällsfika, mums!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu va mysigt det låter 😍😍😍
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh men att baka bagels kanske man skulle försöka sig på nån gång!
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Som jag har saknat dina fantastiska blogg dessa dagar det har krågnlat med Nouw! Åh jisses vad gott det där såg ut att vara! Finns det något godare än nybakat? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr